2185 poze   10764 vizite
Albume
aaaaaaa-----concurs cu vedete------aaaaaaaa-incheiataaaaaaaaaaaa-concurs-aaaaaaaaaaaaaa-incheiatAICI CLUB HANNAH MONTANAaici imi dati idei de albume si eu vi le facAICI IMI SPUNETI UNDE STATIAICI PUTETI DISCUTA INTRE VOIAICI VA PUTETI LASA ID-IURILE DE SUN PHOTOaici va recomand unde sa intrati si daca vreti sa dati si comm-urialte conturi de-ale meleanahi o poza editatabest of both worlds in romanabijuteri fimocapsunicacasa lui mileyce inseamna pentru mine prieteniace-ai primit de 1 iunie 2010cenusareasaceva tarechris browncine este 1cine este 2ciorbaclub hannah montanaclub miley cyrusconcurs miss si mister---- Incheiatconcurs1CONSTANTAdati nota la sun photo meu obligatoriudemidemi lovatodescrietiva cum aratati aicidespre andreea bocellidespre blaxy girlsdespre h2o   despre spioaneledespre hannah si prieteniidespre lady gagadespre lazy towndespre michael jacksondespre sandvisdiploma hannahEMILY OSTMENTeu si familiaeu si fratele meu bebehannah montanahello kittyingerasiintrebatima cevalady gagalasati aici idiurile vedetelorlasati aici idiurile voastre daca aveti curajlasati comm-uri aicilazy townlucrurile mele cu hannah si mileymai multe poze tarimc donaldmy little ponyNAVODARIoracolul meuplata hard rock cafepoza de craciun cu sely poza miley semnul pace demi glitterpoze cu 101 dalmatienipoze de craciunpoze de pe hi5 lui destiny mileypoze mistoreguliselena gomez   ana claudiasonny with a changeTARA NOASTRATERRAthe cheetah girltrilitriple hvanessa hudgens album pt georgianalaviniavoi credeti ca miley are defectezack si codyzack si cody despre ei si altiiziua mea e pe 6 noiembrie

membru din 28 septembrie 2009

sonny with a change

1. Sonny şi steluţa ei norocoasă este un serial de comedie marca Disney Channel creat de Steve Marmel care prezintă experienţa unei tinere, Sonny Munroe, caare devine un actor a unei emisiune de comedie, La Întâmplare!. Serialul a debutat pe 8 februarie 2009 în SUA, iar în România pe 5 decembrie 2009. A fost anunţat în iunie 2009 că showul va avea şi un al dolea sezon, care a început filmările în noiembrie 2009. Acesta este primul serial Disney Channel care a fost filmat în High Definition de la început;ca majoritatea serialelor Disney Channel, serialul este filmat pe casetă.[2]
Cuprins
[arată]

* 1 Introducere
* 2 Producţie
* 3 Personaje
* 4 Emisiuni în serial
o 4.1 La Întâmplare!
o 4.2 Mackenzie Falls
* 5 Invitaţi speciali
* 6 Episoade
* 7 Melodia şi secvenţele de început
* 8 Recepţie
o 8.1 Audienţă
* 9 Lansări pe DVD
* 10 Premii
* 11 Lansări internaţionale
* 12 Referinţe
* 13 Linkuri Externe

[modifică] Introducere

Serialul o are în centru pe Sonny Munroe (Demi Lovato), care se mută cu mama ei dintr-un mic oraş, Middleton, Wisconsin în Hollywood, California după aceea joacă într-o comedie pe nume "La întâmplare!" (So Random). Serialul surprinde prima experienţă a lui Sonny cu faima şi Hollywood-ul.
[modifică] Producţie

Numele original al personajului principal era Molly Munroe, şi denumirea originala ar fi fost "Bun venit în Mollywood" (Welcome to Mollywood). Apoi l-au schimbat în Hollie şi serialul s-ar fi numit "Bun venit în Holliewood" (Welcome to Holliewood). Personajul principal a fost apoi numit Sonny Munroe, şi titlul serialului schimbat în "Sonny şi steluţa ei norocoasă" (Sonny with a Chance)

"Sonny şi steluţa ei norocoasă" are o poveste într-o poveste "La întâmplare!" (So Random). Producătorul executiv al "Sonny şi steluţa ei norocoasă" Brian Robbins a scris înainte şi a produs comedia cu copii "All That" pentru Nickelodeon.[3]
[modifică] Personaje
Pentru detalii, vezi: Lista personajelor din Sonny cu o Şansă.
Din Stânga: Tawni Hart (Thornton), Grady Mitchell (Brochu), Sonny Munroe (Lovato), Chad Dylan Cooper (Knight), Zora Lancaster (Arm), and Nico Harris (Smith).

*Demi Lovato ca Allison[4] "Sonny" Munroe - o adolescentă din Wisconsin care a primit un rol în "La întâmplare!" (So Random).

* Tiffany Thornton ca Tawni Hart - o adolescentă, năzdrăvană şi răsfăţată care joacă în "La întâmplare!" (So Random).
* Sterling Knight ca Chad Dylan Cooper - sufletul spectacolelor "Tween Weekly" şi "Mackenzie Falls".
* Brandon Mychal Smith ca Nico Harris - un adolescent care joacă în "La întâmplare!" (So Random) cel mai bun prieten al lui Grady.
* Doug Brochu ca Grady Mitchell - un adolescent care joacă în "La întâmplare!" (So Random) cel mai bun prieten al lui Nico.
* Allisyn Ashley Arm ca Zora Lancaster - cea mai tânără acrtiţă în "La întâmplare!" (So Random) la numai 11 ani.

[modifică] Emisiuni în serial
[modifică] La Întâmplare!

La Întâmplare! este o emisiune de schiţe imaginară prezentată în serialul Sonny şi steluţa ei norocoasă. Aceasta este similară cu alte emisiuni de schiţe pentru copii ca All That şi The Amanda Show sau versiunea orientată spre copii a emisiunii Saturday Night Live şi MadTV în care actorii prezintă schiţe. Schiţele sunt o versiune scurtă a emisiunilor de schiţe, ca emisiunile australiene Comedy Inc. şi Fast Forward. La Întâmplare! schiţează în episoadele din Sonny şi steluţa ei norocoasă care se axează pe situaţii absurde. Nico, Grady, Zora, Tawni şi Sonny, cinci staruri din La Întâmplare!, participă, scrie şi editează schiţele emisiunii. Ar trebui notat că ei pot înlocui actorii odată sau de câteva ori.
[modifică] Mackenzie Falls

Mackenzie Falls este o telenovelă imaginară axată pe adolescenţi în care joacă Chad Dylan Cooper. Alţi actori sunt Portlyn şi James Conroy (Kelly Blatz), dar James Conroy a fost doar un invitat special la Mackenzie Falls.[5]. Showul foloseşte melodii din emisiunea La Întâmplare! [6]. Gardianul descrie Mackenzie Falls ca fiind "o telenovelă normală pentru adolescenţi de la Dawson's Creek la Gossip Girl amestencate într-un mixer". [7]. Mackenzie Falls forţează şi confundă parodii de povestiri din drame pentru tineri Tawni întrebându-l pe Chad, "Despre ce este vorba în showul tău defapt?"[8]. Totuşi niciun episod al emisiune Mackenzie Falls nu a fost văzut vreodată în serialul Sonny şi steluţa ei norocoasă, dar o parte din emisiunea Mackenzie Falls a fost inclusă ca un bonus pe DVD-ul Sezonului 1.

De mult există o rivalitate dintre actorii emisiunii Mackenzie Falls şi La Întâmplare!. Actorii din Mackenzie Falls critică de obicei actorii din La Întâmplare! deoarece sunt o emisiune de comedie, spunând că nu sunt actori adevăraţi. Actorii din Mackenzie Falls au un comportament de snobi, şi sunt speriaţi că La Întâmplare! va deveni mai popular ca Mackenzie Falls. Chad Dylan Cooper este personajul principal, iar ceilalţi actori fac ce vrea el fără nicio întrebare. Studioul celor de la Mackenzie Falls are o fântână de ciocolată, expert în gastronomie, cameră de masaj şi o cameră de meditaţie pentru actorii săi. Studioul celor de la Mackenzie Falls este mult mai distractiv ca a celor de la La Întâmplare! şi de aceea ei îşi exprimă favoritismul pentru actori, demonstrat când actorii din Mackenzie Falls au mâncat carne şi rac, iar actorii din La Întâmplare mâncare pentru câini. Mackenzie Falls şi La Întâmplare au devenit mai uniţi când a apărut Sonny deoarece relaţia dintre Sonny şi Chad este câteodată mai mult decât o prietenie. Iar câteodată este arătat că ei se comportă romantic după ce se ceartă.
[modifică] Invitaţi speciali

* Selena Gomez
* Jeff Dunham şi Walter ca Ofiţer Dilman (Jeff) şi Ofiţer Rothband (Walter)
* Kelly Blatz ca James Conroy
* Eric Toms ca Gilroy Smith

[modifică] Episoade
Pentru detalii, vezi: Lista episoadelor cu Sonny şi steluţa ei norocoasă.
Sezoane Episoade Data de apariţie Data de sfârşit
1 3 5 decembrie 2009 —
[modifică] Melodia şi secvenţele de început

Melodia de început, "So Far, So Great", este scrisă de Jeanne Lurie, Chen Neenan şi Aris Archontis, care au scris melodii pentru câţiva artişti ai companiei Disney, Hollywood Records. Melodia este cântată de starul serialului Demi Lovato. Melodia este un stil pop-rock (muzica a fost compusă de Scott Clause şi Christopher Lee, semnalând schimbări de scene şi pauze comericale).

O versiune întreagă pentru melodie a fost lansată înainte cu doua luni înainte de serial, premiera fiind la Radio Disney pe 31 martie 2009. Melodia este de asemeni inclusă în Disney compilation album, Disney Channel Playlist, lansat de Walt Disney Records pe 9 iunie 2009. Este de asemeni valabilă ca o melodie de pe albumul lui Demy Lovato, Here We Go Again, lansat de Hollywood Records pe 21 iulie 2009.

Secvenţa de început începe cu o imagine a unui telefon sunând, pe care Sonny îl ridică. După ce află că apelul este defapt o veste că va pleca la Hollywood şi că va apărea la emisiunea La Întâmplare!, ea ţipă în telefon, îl pune la loc şi pregăteşte repede o valiză. Fundall deodată se schimbă din dormitorul lui Sonny, într-un avion care zboară spre California. După Sonny ajunge în L.A., apoi arătând poze cu alte personaje (Tawni, care face o strălucire ca un star pe o poză a sa; Chad uitându-se pe geam, în spatele unei limuzine;Grady şi Nico distrându-se şi Zora, arătând cum controlează un monstru mecanic). Secvenţa se încheie cu totţi actorii mergând împreună care se opresc şi pozează, apoi schimbându-se cu Sonny stând lângă logo-ul serialului, similar cu sfârşitul secvenţei de început din serialul That's So Raven.
[modifică] Recepţie
[modifică] Audienţă

Sonny şi steluţa ei norocoasă a fost lansat pe Disney Channel pe 8 februarie 2009, cu două episoade, primul episod având un total de 4,1 milioane de telespectatori, al doilea având 4 milione de telespectatori, câştigând un loc în A.C. Nielsen Media Research's top 16 cable TV shows.[9]
[modifică] Lansări pe DVD
Title Release date Episodes
Sonny With a Chance: Sonny's Big Break 25 august 2009 (USA) Începuturi Schematice, Povestea Coastei de Vest, Sonny la Cascade, Fetele Trişoare, Sonny La Mijloc
Ca aparenţe bonus sunt incluse un episod care nu a mai fost văzut vreodată "Sonny la Mijloc" (variaţie între Malcom la Mijloc şi melodia serialului, "The Demi Lovato of Me", împreună cu actorii serialului), un episod din Mackenzie Falls şi o audiţie a lui Demi Lovato în 2007 pentru Sonny şi steluţa ei norocoasă.
[modifică] Premii
An Premii Categorie Pentru Rezultat
2009 Teen Choice Awards ""Choice TV - Breakout Star Female" Demi Lovato Câştigat[10]
Nickelodeon Australian Kids' Choice Awards 2009 "Fave Comedy Show" Sonny şi steluţa ei norocoasă Nominalizat
[modifică] Lansări internaţionale
Ţară / Regiune Canal Premiera Titlu
Statele Unite ale Americii Statele Unite Disney Channel 8 februarie 2009 Sonny With a Chance
Format:Country alias Marea Britanie Marea Britanie Disney Channel (Marea Britanie şi Irlanda)
Irlanda Irlanda
Flag of Australia Australia Disney Channel Australia
Flag of Noua Zeelandă Noua Zeelandă
Africa de Sud Africa de Sud Disney Channel Africa de Sud
Flag of Grecia Grecia Disney Channel Grecia 7 noiembrie 2009
India India Disney Channel India 22 mai 2009
Singapore Singapore Disney Channel Asia 17 octombrie 2009
Indonezia Indonezia
Germania Germania Disney Channel Germania 29 mai 2009 Sonny Munroe
Super RTL 8 noiembrie 2009
Portugalia Portugalia Disney Channel Portugalia 27 iunie 2009 Sunny entre Estrelas
Brazilia Brazilia Disney Channel Latin America 29 mai 2009
ArgentinaFlag of the Mexico.svg America Latină Sunny entre Estrellas
Spania Spania Disney Channel Spania 20 iunie 2009
Danemarca Danemarca
Suedia Suedia
Norvegia Norvegia
Finlanda Finlanda Scandinavia Disney Channel Scandinavia August 21, 2009 Sunny With a Chance (toţi)
Sonnys chans (Suedia)
Franţa Franţa Disney Channel Franţa 13 mai 2009 Sonny
NRJ 12
Italia Italia Disney Channel Italia 18 iunie 2009 Sonny tra le Stelle
Japonia Japonia Disney Channel Japonia サニーcuチャンス
Olanda Olanda
Belgia Belgia Disney Channel Olanda Ianuarie 2010 Sonny With a Chance
Polonia Polonia Disney Channel Polonia 5 septembrie 2009 Słoneczna Sonny
Flag of România Romania Disney Channel România 5 decembrie 2009 Sonny şi steluţa ei norocoasă
TurciaTurcia Disney Channel Turcia ??? Sonny'nin Yıldızı
[modifică] Referinţe

1. ^ repertoire.bmi.com/title.asp?blnWriter=True&blnPublisher=True&blnArtist=True&keyID=10657835&ShowNbr=0&ShowSeqNbr=0&querytype=WorkID
2. ^ Disney Channel Renews Hannah with a Change, Sonny with a Chance. TVGuide.com. Accesat în 2009-06-01.
3. ^ Kimberly Nordyke (2008-05-20). Disney greenlights 'Holliwood' Could be next teen-queen vehicle. The Hollywood Reporter. Accesat în 2008-05-20.
4. ^ [1]
5. ^ blog.zap2it.com/frominsidethebox/2009/02/sonny-with-a-chance-review.html
6. ^ www.boston.com/ae/tv/articles/2009/02/07/lovatos_charm_suits_sonny_role/
7. ^ www.guardian.co.uk/culture/2009/feb/28/joss-whedon-dollhouse-danny-mcbride
8. ^ Sonny With a Chance episode "Sonny With a Chance of Dating"
9. ^ Sergio Ibarra (February 10, 2009). 'Sonny' Lights Up Sunday for Disney Channel. TVWeek.com. Accesat în 2009-02-13.
10. ^ www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5gzwwpelzmXR7OGixpNf7x4tyyiVgD99VR9CO0

[modifică] Linkuri Externe

* Site oficial în Română
* Sit oficial

* Sonny şi steluţa ei norocoasă la IMDb
* en Sonny şi steluţa ei norocoasă la TV.com

[ascunde]
v • d • m
Seriale difuzate în România, pe Disney Channel
Seriale Originale Disney Channel
Kim Possible • Lilo & Stitch • Dragonul American • Zack şi Cody, ce viaţă minunată • Şcoala cea nouă a Împăratului • Înlocuitorii • Hannah Montana • Magicienii din Waverly Place • Phineas şi Ferb • JONAS • Sonny şi steluţa ei norocoasă • Brandy şi Domnul Mustăcilă
Seriale Originale Disney XD
Aaron Stone • Zeke şi Luther • Kid vs Kat
Playhouse Disney
Clubul lui Mickey Mouse • Prietenii mei, Tigger şi Pooh • Manny Iscusitul • Micile Genii
Seriale non Disney
Jimmy Cool • H2O - Adaugă apă • Orăşelul Leneş • Spioanele • Monster Buster Club •.2.Demetria Devonne Lovato Hart, cunoscută sub numele Demi Lovato (n. 20 august 1992, Dallas, Texas) este o actriţă şi cântăreaţă americană. A devenit celebră datorită interpretării rolului lui Mitchie Torres în filmul Disney Camp Rock alături de Jonas Brothers. Lovato a debutat în industria muzicală cu albumul Don't Forget, lansat pe 23 septembrie 2008. Acesta a fost un succes comercial, debutând pe locul 2 în Billboard 200, cu peste 89.000 de exemplare vândute în prima săptămână.[1] Artista şi-a lansat al doilea album, intitulat Here We Go Again pe 21 iulie 2009 [2] şi s-a dovedit a fi un nou succes, atingând poziţia fruntaşă în clasamentul american al albumelor.3.Tiffany Thornton

Tiffany Thornton este o actrita,cantareata de 21 de ani.S-a nasut in Texas(USA). Site Oficial: [1] Site IMDB: [2] Cantecele: Someday My Prince Will Come.
55
55
200px-Sonny_With_a_Chance_cast
200px-Sonny_With_a_Chance_cast
545
545
556
556
55446488
55446488
656565565
656565565
45648687654
45648687654
e2d30f76a2f61b0c
e2d30f76a2f61b0c
fc5274865657c486
fc5274865657c486
images
images
iui
iui
rererereredffr
rererereredffr

Comentarii album • 4
amalia1234 15 martie 2012  
eu cred ca ai 5-6 ani!
Raportează
anonim
antonio 20 august 2010  
foarte tare imisiunea
Raportează
anonim
denisA 12 august 2010  
Daca vrei poze cu miley, ashley,selena,vannesa si altii contacteazama la id denisa702
Raportează
anonim
flavia 10 august 2010  
ched esti un dulce
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.